spot_img
spot_img
8 C
Madrid
diciembre, martes 5, 2023

L’adjudicatari de la torre de control de l’aeroport de Castelló amenaça amb querellar-se contra EU

Nuestros monográficos

- Publicidad -spot_img
!Blindemos a Albiol!

Valencia, SP, 20 de noviembre de 2013.- Marina Albiol (EU): «Aquesta querella no té cap futur perquè tota informació que difonguem està contrastada i basada en la documentació pública que ens mostra el Consell«

La diputada autonòmica d'EUPV, Marina Albiol, ha rebut un burofax del president de l'empresa SAERCO, adjudicatària de la prestació de serveis de trànsit aeri en la torre de control de l'Aeroport de Castelló, en el qual anuncia accions legals contra la parlamentària autonòmica per les informacions sobre l'adjudicació de la torre de control de l'Aeroport de Castelló. Albiol ha ironitzat sobre el fet que es denuncie a «representants democràtics pel simple fet de difondre informació pública vertadera, contrastada amb la documentació pública que ens ha proporcionat el Consell, fent ús de l'article 12 del Reglament de Les Corts». «Malgrat que açò moleste a Ildefonso de Miguel, resulta que és la nostra funció constitucional», ha recordat Albiol qui considera aquest anunci un «intent de silenciar la tasca de control i de fiscalització de l'oposició sense massa recorregut».


La diputada autonòmica ha recordat que està a l'espera de les respostes del Consell a una bateria de preguntes que presentà per tal de conèixer els detalls de la facturació entre l'empresa de la torre de control i el Consell. «Si cada empresa adjudicatària ens denuncia per difondre informació pública sobre el procés d'adjudicació, la tasca de control i fiscalització de l'oposició desapareixeria», ha explicat Albiol. «L'ex president del Canal Isabel II confon llibertat d'expressió amb injúries», ha afegit.


La diputada d'EUPV va tindre accés a la documentació de l'expedient de la contractació de la prestació del trànsit aeri de la torre de control de l'Aeroport de Castelló, adjudicat per part d'AEROCAS a l'empresa Saerco Servicios Aeronáuticos Control y Navegación SL. Segons ha explicat Albiol, l'aleshores president d'AEROCAS, Carlos Fabra, signà el contracte de prestació de serveis de trànsit aeri en la torre de control de l'Aeroport de Castelló i de serveis d'explotació tècnica de les instal·lacions que proporcionen els serveis CNS/ATM amb Ildefonso de Miguel Rodríguez, ex president del Canal Isabel II, el passat 1 de juny del 2012. Segons el referit contracte, SAERCO prestarà el servei en dues fases: la fase pre-opening abasta des de la signatura del contracte fins a la posada en funcionament operativa de l'aeroport, mentre que la fase operativa serà prorrogable un any més. Així, pels serveis pre-opening 1 es pagaran 905.829 euros, pels serveis de la fase pre-opening 2 es pagaran 600.000 euros i, finalment, per la fase operativa es pagaran 1.067.796 euros (totes aquestes xifres no inclouen l'IVA). En definitiva, segons els càlculs de la formació d'esquerres, amb la pròrroga d'un any que preveu el contracte, AEROCAS pagarà a SAERCO 3.641.601 euros.

- Publicidad -spot_img

Más artículos

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Publicidad -spot_img

Todos los canales

Últimos artículos